Opširnije o događaju

ČITANKO

  • Saturday, 05. October 2019.
  • 18:00 do 18:45
  • Zagreb

Slika uz događaj

ČITANKO - klub znanja i igranja, otvoren je za djecu od 5 do 8 godina koja žele sudjelovati u dinamičnim, zabavnim, duhovitim, edukativnim i stimulativnim, posebno kreiranim dječjim igrama sa svrhom stjecanja predčitalačkih, predmatematičkih, grafomotoričkih, socijalnih i ostalih vještina, neophodnih za opušten i bezbrižan pristup školskim klupama.

U dječjem klubu za učenje i igru ČITANKO, mališani će uživati u;

* kreativnim igrama ovladavanja predčitalačkim i predmatematičkim vještinama
* zabavnim grafomotoričkim i motoričkim zadatcima
* vođenim animacijama
* duhovitim mozgalicama
* zanimljivim vježbama pamtilicama
* uzbudljivim slušoslušalicama
* velikim detektivskim skrivalicama
* i malim istraživačkim smicalicama.

Pomno planiranim aktivnostima kroz program osnažujemo i potičemo koncentraciju, pažnju i fokus mališana, učimo o važnosti pažljivog slušanja, lijepog ponašanja, preciznosti, povjerenju, strpljenju, empatiji i samopouzdanju.

Svaki dječji psiholog reći će vam da učenje mora biti zabavno da bi bilo uspješno.
Upravo zbog toga, okosnica programa koju vam nudi Čitanko, bezbrižna je, nenametljiva, ali pažljivo osmišljena dječja igra.

Kroz duhovite dijaloge, zabavne pokrete, zanimljive glasove, gegove i zvukove, s mnoštvom prikladnih rekvizita, a uz puno, puno igre, vaše će dijete ući u uzbudljiv svijet samostalnog čitanja, računanja, crtanja i pisanja, a da neće ni primijetiti da zapravo - uči. Osim toga, do kraja ciklusa moći će vam se pohvaliti i pravim, iako posve spontanim enciklopedijskim znanjem, jer svaki novi susret nosit će sa sobom i novu temu koje ćemo se IGRATI.

Maksimalan broj polaznika je petnaest.
PROMOTIVNA CIJENA za cijeli prvi ciklus (listopad i studeni), odnosno osam dolazaka je 320,00 kn. Plaćanje je moguće i za svaki mjesec zasebno. Cijena za svaki pojedinačan dolazak u već formiranu skupinu iznosi 50 kn.

Ogledni sat za upoznavanje, dodatna pitanja, kratku prezentaciju i upis mališana bit će 5. listopada (subota) 2019. od 18 do 18.45 h.
Prijave na: 098 184 7227 (Dijana)

Vidimo se!
https://hr-hr.facebook.com/events/828507760880410/

Partneri

  • HKD logo
  • HCD logo
  • HPD logo
  • HIDK logo
  • HLD logo
  • unicef logo